Powered by WordPress.

Plors de cocodril

Plors de cocodril - La pera llimonera

Galeria d’imatges

L’ESPECTACLE

Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bressol. L’electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor…massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.

SINOPSI S’obre la porta de l’estança dels “cocodrils”, els nadons de l’escola bressol, i algú entra. Qui és? La Senyoreta? No, és un l’electricista que ve per canviar una bombeta fosa. Li sona el telèfon. Ah, és el seu company que l’espera per esmorzar. Res, uns minuts i serà amb ell. Canvia la bombeta però, en obrir el llum per comprovar que ja funciona, s’adona d’on és . Ara sí, sense fer soroll intentarà tornar enrere, sortir, tancar la porta i que ningú es desperti. Però, ja és massa tard. Algú comença a plorar! Els seus plors en desperten un altre, i una altra, i una altra. Sona de nou el telèfon, però amb els nervis, li cau i el perd en la foscor. Sembla que ara ja ploren tots. … Què ha de fer? Marxar? No s’atreveix, no pot deixar-los plorant. Ha de retornar el silenci inicial a l’estança dels “cocodrils”. Com s’ho farà ? Si gairebé no sap com agafar-los! No patiu perquè se’n sortirà. Després d’uns moments de pànic i de total desconcert aconsegueix a poc a poc de restablir la calma. Els gronxarà, acaronarà i els tranquil·litzarà. Descobrirà estratègies i aptituds davant dels més petits que mai no hauria imaginat. Els plors es convertiran en riures. Trastejarà els llitets d’una banda a l’altra com si fossin cotxes a gran velocitat, travessaran túnels d’altes muntanyes i s’amagarà per escapar de fantasmes que els volen espantar… Ballarà valsos, cantarà a la lluna i somiaran que els biberons i els bolquers floten per l’espai. Explicarà històries de cocodrils que bavegen i de germans més grans. Tornarà a jugar i retrobarà el nen que porta dins i que li permetrà sentir-se proper a aquells de qui es creia tan distants.

Idea original: Pere Romagosa Autors: Andreu Martínez i Pere Romagosa Director: Andreu Martínez Intèrprets: Pere Romagosa Escenografia: Alfred Casas Construcció escenografia: Pere Casanovas i Alfred Casas Vestuari: Rosa Mª Coca Música: Nil Moliner Disseny de Llums: Miki Arbizu Disseny de so i efectes: Sergio Sisques Tècnic de so i llum: Sergi Casanovas Fotografia: Andreu Trias Disseny Gràfic: Magda Puig Producció: La Pera Llimonera Co-producció: Teatre l’Escorxador de Lleida Agraïments: Escola Bressol Municipal “Tambor” de Sant Feliu de Llobregat, Teatre Municipal de Juneda, L’Estaquirot Teatre , ZUM-ZUM Teatre, A l’Anton Domingo, Guillem Albà i Toni Albà

Durada de l’espectacle 50 minuts

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Temps de muntatge: 3 hores
Temps de desmuntatge: 1 hora

ESPAI

· Dimensions ideals de 8m d’ample x 6m de fons x 5m d’alçada, als que cal sumar-li 1,5 m d’espatlles mínim per banda.
· Dimensions mínimes de 6m d’ample x 4m de fons x 3.5 m d’alçada
· Càmera negra

IL·LUMINACIÓ

Focus:
· 14 PC d’1 kW complets (tots amb visera i porta filtres)
· 1 retall angle mig 1 KW (exe 15º‐30º o 18º‐34º etc)
· 11 RETALLS 750W (en cas de no haver-ne suficients utilitzarem PC)
· 2 PAR 64 CP62 (làmpada nº 5)
· 2 Panorames asimètrics 1000w (Per a llum de públic)

Control:
· 24 canals de dimmer
· Taula de llums de la Companyia (LANBOX) XLR 5 Pins.

Altres:
· La Companyia necessita presa de dmx a l’escenari, en el mateix univers que està connectada la taula de llums.

SO

Pa i Monitors:
· Suficient i adequada a les característiques de la sala
· La companyia necessita dos monitors amb enviaments independents, els quals es faran servir per reproduir efectes durant la representació.

Control:
· La companyia utilitza la taula del teatre. S’utilitzen 4 canals mico de la taula de mescles.

Reproducció:
· La companyia porta el reproductor de so, en aquest cas un ordinador amb Qlab i targeta externa de so amb 4 sortides balancejades a jac.

DESCÀRREGUES