Pera Llimonera aconsegueix els millors sons de la Mostra sildenafil 100mg d’Igualada: les potenzmittel nebenwirkungen vergleich die cdrs rialles d’uns menuts que, patacada rere patacada, no poden parar de riure.

Imagineu una classe d’una escola bressol amb sis lliteres i sis infants dormint. Ara imagineu que sou electricistes i heu de canviar la bombeta d’aquella aula, amb el risc que els petits es despertin i comencin a plorar. Això és que li passa al protagonista de Plors de cocodril, una estrena absoluta de la Mostra d’Igualada.

Si teniu buy steroids australia paypal fills o heu hagut d’estar mai al càrrec d’un nen petit, sabreu la impotència que se sent quan estan dormint i, de sobte, es desperten i comencen a plorar. Si ho heu viscut, sabreu que fer que es relaxin és tot un repte. I si sou mestres d’escola bressol, segurament estareu tan testosterone enanthate for sale acostumats a aquesta situació que potser ja sabeu com contrarestar-la. Però un electricista, no.

I comprar proviron aquest és el cas del protagonista de Plors de cocodril, interpretat per Pere Romagosa. L’electricista pretén canviar una bombeta quan, de sobte, un dels nens plora en la foscor. I després un altre. I un altre. Així comença l’odissea del treballador, que comptarà amb llàgrimes, rialles i moltes sorpreses.

Sorpreses que hgh kaufen agraden al públic: als menuts, els fa riure amb les seves aventures; als grans, els fa recordar escenes similars. Perquè aquesta obra té un punt de quotidianitat que permet apropar els espectadors a la història, i fins i tot fer-los descobrir paraules: Mama, ara què fa? Els hi tira ‘polvos de erektionsprobleme durch talco’ perquè s’han fet kamagra vs kamagra gold o psoas wie man treinar caca. Polvos de quèe?

Una història amb un protagonista sapastre que dirigeix Andreu Martínez i que plasma Romagosa amb una bona interpretació. Ho demostra el fet que la majoria dels nens tenen l’esquena metres lluny de la cadira: estan amb el cos tirat endavant testosteron propionat kaufen, pendents de què passarà a continuació, amb què s’ensopegarà l’electricista, pararan de plorar els nens? I mentrestant, la companyia Pera Llimonera aconsegueix els millors sons de la Mostra d’Igualada: les rialles d’uns menuts que, patacada rere patacada, no poden parar de riure.

“PLORS DE COCODRIL”
Clàudia Rius  – EL NÚVOL  –Mostra d’Igualada.